Afișez toate cele 12 rezultate

Show sidebar
Închide

Saltea Ortopedică 16 cm

719,00lei1.229,00lei

Salteaua Ortopedică de 16 cm grosime este o saltea de duritate medie care asigură o susținere adecvată a coloanei vertebrale, aducând-o într-o poziție corectă în timpul somnului. Salteaua Ortopedică îmbină în mod echilibrat confortul și suportul necesar pentru postura corectă a coloanei vertebrale, pentru un somn relaxant și odihnitor.

Salteaua Ortopedică este potrivită persoanelor care preferă o senzație medie ca nivel de duritate.

Închide

Saltea Ortopedică 22 cm

849,00lei1.569,00lei

Salteaua Ortopedică de 22 cm grosime este o saltea de duritate medie care asigură o susținere adecvată a coloanei vertebrale, aducând-o într-o poziție corectă în timpul somnului. Salteaua Ortopedică îmbină în mod echilibrat confortul și suportul necesar pentru postura corectă a coloanei vertebrale, pentru un somn relaxant și odihnitor.

Salteaua Ortopedică este potrivită persoanelor care preferă o senzație medie ca nivel de duritate.

Închide

Saltea Superortopedică 16 cm

819,00lei1.329,00lei

Salteaua Superortopedică de 16 cm grosime este o saltea de duritate ridicată care asigură o susținere optimă a coloanei vertebrale, aducând-o într-o poziție corectă în timpul somnului. Astfel, te poți bucura de siguranța unui somn sănătos, lipsit de griji în ceea ce privește postura și susținerea spatelui tău.

Salteaua Superortopedică este special concepută pentru cei care preferă să doarmă pe spate.

Având un grad ridicat de rezistență, salteaua Superortopedică este potrivită atât pentru persoanele cărora le place să doarmă pe o saltea tare, fermă, cât și pentru persoanele care au o greutate ridicată.

Închide

Saltea Superortopedică 22 cm

949,00lei1.669,00lei

Salteaua Superortopedică de 22 cm grosime este o saltea de duritate ridicată care asigură o susținere optimă a coloanei vertebrale, aducând-o într-o poziție corectă în timpul somnului. Astfel, te poți bucura de siguranța unui somn sănătos, lipsit de griji în ceea ce privește postura și susținerea spatelui tău.

Salteaua Superortopedică este special concepută pentru cei care preferă să doarmă pe spate.

Având un grad ridicat de rezistență, salteaua Superortopedică este potrivită atât pentru persoanele cărora le place să doarmă pe o saltea tare, fermă, cât și pentru persoanele care au o greutate ridicată.

Reducere
Închide

Saltea Memory 5

999,00lei2.399,00lei

Salteaua Memory 5 oferă o senzație plăcută de scufundare, ajutând la adoptarea unei posturi corecte a coloanei și la așezarea ei în mod natural pe toată suprafața saltelei. Spuma Memory are beneficii mari pentru circulația sângelui și favorizează eliminarea punctelor de presiune și relaxarea muschilor, fâcând să dispară senzațiile neplăcute de durere și amorțire. Baza Supeortopedică a saltelei asigură o susținere optimă a coloanei vertebrale, ținând-o într-o poziție corectă pe durata somnului.

Reducere
Închide

Saltea Memory 7

1.199,00lei2.599,00lei

Salteaua Memory oferă o senzație plăcută de scufundare, ajutând la adoptarea unei posturi corecte a coloanei și la așezarea ei în mod natural pe toată suprafața saltelei. Spuma Memory are beneficii mari pentru circulația sângelui și favorizează eliminarea punctelor de presiune și relaxarea muschilor, fâcând să dispară senzațiile neplăcute de durere și amorțire. Baza Supeortopedică a saltelei asigură o susținere optimă a coloanei vertebrale, aducând-o într-o poziție corectă pe durata somnului.

Grosimea de 7 cm a spumei Memory aduce un plus acestei game de saltele prin nivelul ridicat de scufundare, accentuând proprietățile și calitățile spumei Memory.

Închide

Saltea Techno

1.890,00lei4.261,00lei

Salteaua Techno conține 800 arcuri independente împachetate individual (la varianta matrimonială) și spumă Limpha de densitate medie, spumă microcelulară ce are în compoziție materiale de origine vegetală pentru o elasticitate optimă, excelentă pentru aerisire. Spuma Limpha este sculptată în relief pentru a-ți oferi o senzație plăcută de masaj.

Închide

Saltea Hyperactive

2.876,00lei6.474,00lei

Salteaua Hyperactive face parte din categoria de lux a saltelelor cu arcuri independente, fiind alcătuită din 1200 arcuri independente împachetate individual (la versiunea matrimonială) de 2 tipuri pentru o susținere diferențiată a corpului. Cele două tipuri de arcuri dublu împachetate de diametru și înălțimi diferite conferă o elasticitate aparte pentru a spori gradul de confort.

Salteaua Hyperactive combină în mod plăcut senzația de elasticitate oferită de arcuri și cele două spume folosite în compoziția saltelei: -spuma Memory cu beneficii mari pentru circulația sângelui -spuma microcelulară Limpha, excelentă pentru aerisire

Închide

Saltea Hypertop

3.554,00lei8.003,00lei

Salteaua Hypertop se înscrie în topul categoriei saltelelor de lux, fiind concepută cu 3000 de arcuri super-micro independente împachetate individual (la varianta matrimonială), structură de arcuri de ultimă generație împărțită în 7 zone diferențiate cu diametru foarte mic (super-micro) ce permite fiecărui arc să acționeze independent. Adaptându-se corpului tău și răspunzând presiunii generate de greutate si oferind un suport în plus, această tehnologie acționează în locul în care este nevoie cel mai mult.

Pentru un plus de confort, poți personaliza salteaua ta Hypertop, având la dispoziție Spumă Memory, cu beneficii mari beneficii mari pentru circulația sângelui ce duce la eliminarea punctelor de presiune și la relaxarea muschilor, și spumă Limpha pentru o elasticitate și aerisire excelente.

Închide

Saltea Latex

2.499,00lei6.099,00lei

Salteaua Latex conține spumă latex în proporție de 100%, fără alte componente, material antitranspirant și nedeformabil cu proprietăți antistatice, antibacteriene, antialergice.

Datorită structurii sale, salteaua din latex asigură un flux constat de aer, prevenind astfel formarea umidității. Acest sistem climatic, întotdeauna uscat și protejat fac din salteaua din latex un top în domeniul igienei, fiind singura saltea care din punct de vedere medical poate fi folosită până la 20 de ani.

Închide

Saltea Latex 100% Natural

3.799,00lei9.599,00lei

Salteaua Latex Natural este unica saltea ale cărei componente sunt naturale în proporție de 100%, spre deosebire de alte game de saltele, fiind varianta optimă pentru persoane hipersensibile. Salteaua din Latex Natural excelează astfel din punct de vedere al proprietăților sale împotriva factorilor alergeni atât datorită componentelor sale de origine naturală, procesului complex de fabricație, cât și a structurii saltelei prin găurile de aerisire.

Datorită structurii sale, salteaua din Latex Natural asigură un flux constant de aer, prevenind astfel formarea umidității. Acest sistem climatic, întotdeauna uscat și protejat fac din salteaua din Latex Natural un top în domeniul igienei, fiind singura saltea care din punct de vedere medical poate fi folosită până la 30 de ani.

Închide

Saltea Baby

450,00lei

Salteaua Baby îndeplinește proprietățile unei saltele Ortopedice de duritate medie, ajutând la dezvoltarea armonioasă și echilibrată a coloanei micuțului tău. Salteaua Ortopedică este special concepută pentru a-i asigura o poziție corectă a coloanei în timpul somnului, dar și o senzație fermă și plăcută pentru un somn liniștit și odihnitor. Gândite pentru a fi delicate cu pielea sensibilă a micuțului, husa detașabilă și ciorapul de protecție tratate conform celor mai înalte standarde oferă protecție împotriva factorilor alergeni.

  Salteaua Baby este potrivită pentru: - orice poziție în timpul somnului, pe spate, pe burtă sau pe o parte - nou-născuți, bebeluși, copii mici - persoane alergice