Afișez toate cele 3 rezultate

Show sidebar
Închide

Saltea Techno

1.890,00lei4.261,00lei

Salteaua Techno conține 800 arcuri independente împachetate individual (la varianta matrimonială) și spumă Limpha de densitate medie, spumă microcelulară ce are în compoziție materiale de origine vegetală pentru o elasticitate optimă, excelentă pentru aerisire. Spuma Limpha este sculptată în relief pentru a-ți oferi o senzație plăcută de masaj.

Închide

Saltea Hyperactive

2.876,00lei6.474,00lei

Salteaua Hyperactive face parte din categoria de lux a saltelelor cu arcuri independente, fiind alcătuită din 1200 arcuri independente împachetate individual (la versiunea matrimonială) de 2 tipuri pentru o susținere diferențiată a corpului. Cele două tipuri de arcuri dublu împachetate de diametru și înălțimi diferite conferă o elasticitate aparte pentru a spori gradul de confort.

Salteaua Hyperactive combină în mod plăcut senzația de elasticitate oferită de arcuri și cele două spume folosite în compoziția saltelei: -spuma Memory cu beneficii mari pentru circulația sângelui -spuma microcelulară Limpha, excelentă pentru aerisire

Închide

Saltea Hypertop

3.554,00lei8.003,00lei

Salteaua Hypertop se înscrie în topul categoriei saltelelor de lux, fiind concepută cu 3000 de arcuri super-micro independente împachetate individual (la varianta matrimonială), structură de arcuri de ultimă generație împărțită în 7 zone diferențiate cu diametru foarte mic (super-micro) ce permite fiecărui arc să acționeze independent. Adaptându-se corpului tău și răspunzând presiunii generate de greutate si oferind un suport în plus, această tehnologie acționează în locul în care este nevoie cel mai mult.

Pentru un plus de confort, poți personaliza salteaua ta Hypertop, având la dispoziție Spumă Memory, cu beneficii mari beneficii mari pentru circulația sângelui ce duce la eliminarea punctelor de presiune și la relaxarea muschilor, și spumă Limpha pentru o elasticitate și aerisire excelente.