Afișez toate cele 2 rezultate

Show sidebar
Închide

Baby Latex

1.550,00lei

Salteaua Baby Latex este o saltea PREMIUM Made in Italy cu o susținere ortopedică excelentă, de duritate medie ce îi asigură bebelușului o poziție corectă a coloanei în timpul somnului, precum și o senzație plăcută pentru un somn liniștit și odihnitor. 

Salteaua Baby Latex conține spumă latex în proporție de 100%, fără alte componente, material antitranspirant și nedeformabil cu proprietăți antistatice, antibacteriene, antialergice.  

Nivelul ridicat de elasticitate a latexului și materia primă de origine naturală extrasă din trunchiul arborelui de cauciuc (Hevea brasiliensis) fac din somnul bebelușului o experiență deosebită în termeni de flexibilitate și asigură distribuirea greutății în mod uniform pe suprafața saltelei. Salteaua se adaptează mișcărilor din timpul somnului și contribuie la menținerea coloanei într-o poziție corectă. 

Închide

Saltea Baby

550,00lei

Salteaua Baby îndeplinește proprietățile unei saltele Ortopedice de duritate medie, ajutând la dezvoltarea armonioasă și echilibrată a coloanei micuțului tău. Salteaua Ortopedică este special concepută pentru a-i asigura o poziție corectă a coloanei în timpul somnului, dar și o senzație fermă și plăcută pentru un somn liniștit și odihnitor. Gândite pentru a fi delicate cu pielea sensibilă a micuțului, husa detașabilă și ciorapul de protecție tratate conform celor mai înalte standarde oferă protecție împotriva factorilor alergeni.