DESPRE NOI

Suntem o echipă de oameni tineri și dedicați, pregătiți să îți furnizăm informațiile de care ai nevoie pentru ca tu să faci alegerea corectă în ceea ce privește un somn sănătos. Iakabi este locul unde pasiunea se întâlnește cu tradiția și dau naștere unui loc profesional, unde îți sunt prezentate doar cele mai de calitate produse menite să îți ofere un somn liniștit, sănătos și energizant.

Și pentru că ne luăm meseria foarte în serios, nu ne este greu să susținem atât noi cât și clienții mulțumiți care ne-au călcat până acum pragul, că suntem cei mai buni în domeniu și mereu alături de tine cu toate informațiile de care ai nevoie să alegi doar produsele care ți se potrivesc.

Deviza noastră a fost întotdeauna caracterizată de trei cuvinte pe care le aplicăm în tot ceea ce facem: calitate, profesionalism și implicare.

Iakabi este magazinul tău de vise, care îți pune la îndemână produse actuale în domeniu, pentru ca somnul tău să fie unul sănătos, care să îți dea energia de care ai nevoie a doua zi și care să te facă să te întorci mereu cu drag într-un pat confortabil, personalizat exact pentru nevoile tale.

CALITATE

PROFESIONALISM

IMPLICARE

MAGAZINUL TĂU DE VISE

PRODUSE