Afișez toate cele 2 rezultate

Show sidebar
Închide

Saltea Latex

2.999,00lei7.499,00lei

Salteaua Latex conține spumă latex în proporție de 100%, fără alte componente, material antitranspirant și nedeformabil cu proprietăți antistatice, antibacteriene, antialergice.

Datorită structurii sale, salteaua din latex asigură un flux constat de aer, prevenind astfel formarea umidității. Acest sistem climatic, întotdeauna uscat și protejat fac din salteaua din latex un top în domeniul igienei, fiind singura saltea care din punct de vedere medical poate fi folosită până la 20 de ani.

Închide

Saltea Latex 100% Natural

4.299,00lei9.999,00lei

Salteaua Latex Natural este unica saltea ale cărei componente sunt naturale în proporție de 100%, spre deosebire de alte game de saltele, fiind varianta optimă pentru persoane hipersensibile. Salteaua din Latex Natural excelează astfel din punct de vedere al proprietăților sale împotriva factorilor alergeni atât datorită componentelor sale de origine naturală, procesului complex de fabricație, cât și a structurii saltelei prin găurile de aerisire.

Datorită structurii sale, salteaua din Latex Natural asigură un flux constant de aer, prevenind astfel formarea umidității. Acest sistem climatic, întotdeauna uscat și protejat fac din salteaua din Latex Natural un top în domeniul igienei, fiind singura saltea care din punct de vedere medical poate fi folosită până la 30 de ani.